Header Logo

Sproeiers

Bij Broeders Boxtel kunt u terecht voor verschillende sproeiers, zoals pop-up sproeiers, messing sproeiers, kunststof sproeiers en sproeistatieven.

Pop-up sproeiers

In ons assortiment hebben wij pop-up sproeiers van het merk Rainbird. De sproeiers bevinden zich in de grond en komen omhoog door de waterdruk. De sproeiers zijn instelbaar tot en met 360 graden. Het sproeimondje dat geïnstalleerd wordt bepaalt de reikwijdte van de sproeier.

Naast de standaard pop-up sproeiers heeft Rainbird nevelaars in het assortiment, welke veel gebruikt worden in perkjes. Op deze sproeiers zijn verschillende sproeimondjes verkrijgbaar, waardoor deze in veel verschillende situaties gebruikt kunnen worden. Voor prijzen en specificaties klikt u hier.

Messing sproeiers

Messing sproeiers staan boven de grond en zijn te onderscheiden in twee soorten; sectorsproeiers en regentiesproeiers. De sectorsproeiers kunnen ingesteld worden en de regentiesproeier (rondsproeier) kan niet worden ingesteld, deze gaat helemaal rond. Messing sproeiers zijn bij Broeders Boxtel op voorraad tot en met een bereik van maar liefst 72 meter. Voor prijzen en specificaties klikt u hier.

Tyleenslang gas<br />

Pop-up sproeier

Slangverbinder

Messing sproeier

Geka koppeling bi. dr.<br />

Sproeistatief