Header Logo

Automatische beregening

Rainbird regenautomaten

Met de aanschaf van een regenautomaat heb je het begin van je automatische beregeningsinstallatie gemaakt. Je laat de beregening van je tuin volledig automatisch verlopen met een beregeningscomputer. Met een regenautomaat stuur je automatisch verschillende sectoren in je tuin aan. Deze sectoren zullen er voor zorgen dat je tuin per sector, altijd de juiste hoeveelheid water krijgt. Per zone die je wilt beregenen plaats je magneetkleppen. De magneetkleppen gaan open zodra je schema van start gaat, en de magneetkleppen zullen ook weer sluiten wanneer het schema is afgelopen. Je kunt zelf bepalen hoe vaak, wanneer en voor hoelang de magneetkleppen open moeten.

Kraancomputers

Met behulp van een kraancomputer kan de besproeiing flexibel en individueel worden ingesteld. Zelfs als u niet thuis bent kan uw tuin worden besproeid. Dit zorgt voor meer vrije tijd, een weelderig groen gazon en gezonde planten. Als het automatische bewateringssysteem in de vroege ochtenduren of later in de avond wordt gestart, gaat er minder water verloren door verdamping. Dit bespaart geld en zorgt voor een gerichte, geoptimaliseerde besproeiing.

Een kraancomputer is eenvoudig instelbaar met een praktisch bedieningspaneel voor een selectie van de gegevens en ter bevestiging. Er kunnen flexibele schema’s worden ingesteld, op basis van uw voorkeuren.

Broeders Boxtel heeft verschillende types regenautomaten en kraancomputers. Bekijk onze webshop voor de specificaties en prijzen.

Tyleen knie 90º, 2x klem<br />

Rainbird regenautomaat

Tyleen knie 90º, 2x klem<br />

Gardena kraancomputer

Tyleen water

RPE magneetklep