Header Logo

Slangen & buizen

Broeders Boxtel verkoopt druk pvc, tyleenslang, druppelbevloeiing, tuinslangen & opbergsystemen.

Pvc buis

De pvc druk buis is in verschillende klasse te verkrijgen, namelijk: 7.5, 10 en 16 bar. Voor een beregeningsinstallatie voldoet normaal gesproken de buis van 7.5 of 10 bar. De drukbuis en bijbehorende hulpstukken zijn te verkrijgen van 16mm tot en met 160mm. Voor prijzen en specificaties klikt u hier.

Tyleenslang

De tyleenslang wordt verkocht in rollen van 50 en 100 meter. De slang en hulpstukken zijn beschikbaar in de maten 16 t/m 50mm. Grotere maten tyleenslang en koppelingen zijn op bestelling verkrijgbaar. Voor het gehele assortiment klikt u hier.

Druppelbevloeiing

Druppelslang en zweetslang behoren tot druppelbevloeiing. De druppelslang is geschikt voor druppelbevloeiing bij heggen, bomen, struiken en gazons. Er is geen drukverlies mogelijk, dus uitstekend toepasbaar op taluds met beplanting. De zweetslang is zeer geschikt voor bevloeiing van bloemen en planten, zowel ondergronds als bovengronds. Bekijk het gehele assortiment op onze webshop.

Slangen & opbergsystemen

Tricoflex tuinslang is verkrijgbaar van het merk Hozelock. Dit is een hoogwaardige slang voor vele toepassingen zoals agrarisch, beregening, huishoudelijk gebruik etc. De slang is gemaakt van pvc en bestaat uit een 5-lagen constructie. Leverbaar in de volgende maten: 1/2″ (12,5mm), 3/4″ (19mm), 1″ ( 25mm) en 1 1/4″ (30mm). Beschikbaar in lengtes van 25 of 50 meter. Verder hebben we ook diverse koppelingen, zoals kunststof koppelingen, messing koppelingen en geka koppelingen op voorraad.

Tuinieren is handiger en gemakkelijker met de wandslangenbox van Gardena. De praktische slangopslag is eenvoudig aan de muur van uw huis te bevestigen. De tuinslang wordt automatisch in heel korte intervallen vergrendeld zodra u stopt, wat betekend dat de slang eenvoudig en gemakkelijk te hanteren is. De wandslangenbox is beschikbaar met een slanglengte van 15 en 25 meter.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze webshop.

Tyleen water

Tyleenslang water

Tyleen knie 90º, 2x klem<br />

Messing kraanstuk

Tyleen knie 90º, 2x klem<br />

Gardena wandslangenbox